Advertisement

Izmir Meteor Düştü - Rusya'da meteor roket şeklinde düştü - İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor.

Izmir Meteor Düştü - Rusya'da meteor roket şeklinde düştü - İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor.. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun görüntüsü' notuyla paylaşılan videolarla ilgili geçtiğimiz gece saat 01:54 civarında i̇zmir'de gökyüzünde video kaydı yapılan olay bir meteor olayıdır. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı.

İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

İzmir'e göktaşı düştü! Uzman isim uyardı: Bu daha ...
İzmir'e göktaşı düştü! Uzman isim uyardı: Bu daha ... from i.internethaber.com
Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun görüntüsü' notuyla paylaşılan videolarla ilgili geçtiğimiz gece saat 01:54 civarında i̇zmir'de gökyüzünde video kaydı yapılan olay bir meteor olayıdır. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Son dakika egeye meteor mu düştü? Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

İzmir'de meteor mu düştü? İşte İzmir meteor görüntüleri ...
İzmir'de meteor mu düştü? İşte İzmir meteor görüntüleri ... from im.haberturk.com
Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi.

Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi.

Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar.

Manisa ve İzmir'de meteor mu düştü? Göktaşı iddiası ...
Manisa ve İzmir'de meteor mu düştü? Göktaşı iddiası ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde.

Posting Komentar

0 Komentar